Kobebiff 神戸ビーフ, Japan.
Djuret måste vara slaktat på slakthus i Kobe, Nishinomiya, Sanda, Kakogawa eller Himeji i Hyogo prefektur
Japansk Black 黒毛和種 Wagyu 10+ marmorering A5.
I Japan är wagyu
ett skyddat namn, men det är det inte utanför landet,
Köttet är känt över hela världen för sin vackra marmorering,
utmärkta & söta köttsmak & raffinerade mörhet.
Japansk Black 黒毛和種 Wagyu 10+ marmorering A5.
Kagoshima Wagyu 10+ A5
Vi presenterar oss som Viltrestaurang
Men vi har mer än bara vilt. Japansk Black 黒毛和種 Wagyu 10+ marmorering A5, Kobebiff 神戸ビーフ, Japan.
Vårt kök bygger på att använda de bästa råvarorna, självklart tillagas allt från grunden.
Hos oss kan du äta skogsduva, ren, hjort, vildsvin & mycket mer från skogen.
Vi erbjuder våra gäster de absolut bästa styckdetaljerna ifrån alla olika typer av kött.
Vi utforskar hela världen för att kunna erbjuda det mest spännande köttet från olika
världsdelar och regioner.